Law Enforcement

Politia de Frontiera: Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit la S.T.P.F. Arad


Politia de Frontiera

Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit la S.T.P.F. Arad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au descoperit un autoturism marca Volkswagen Passat, în valoare de 30.000 de euro, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

În data de 21.02.2017, ora 15.40, în cadrul unei acţiuni specifice desfășurate în zona de competenţă, pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au identificat în trafic, pe raza localității Santana, județul Arad, un autoturism marca Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla cetățeanul român Ion B., în vârstă de 50 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul din Belgia și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor belgiene

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 30.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor.

Displaying 1487753535244-464-S4.jpg

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/oradea/i-autoturism-cautat-de-autoritatile-belgiene-descoperit-la-stpf-arad-8501.html

Advertisements

Categories: Law Enforcement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.