#News247WorldPress: La Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti a avut loc prima activitate de #EducatieJuridica din sem.II…

Proiectul Pilot  de implementare a Educatiei Juridice continua in Judetul Arges pana la sfarsitul anului scolar 2016-2017. Prima activitate din semstrul II a avut loc astazi la Colegiul National Zinca Golescu  din Pitesti urmand ca in zilele urmatoare sa fie continuate la celelalte licee din judet.

ISJ Arges, Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges, IPJ Arges si DGASPC  impreuna cu Agentia de Stiri News247WoldPress (initiator) implementeaza  proiectul pilot prin care se doreste familiarizarea elevilor pana la terminarea liceului cu institutiile statului, aspecte ale functionarii statului, Constitutia Romaniei,prevenire  cat si alte notiuni generale .

Astazi domnul judecator dr. Rebeca Ion, presedintele sectiei II civile din cadrul Curtii de Apel Pitesti a tinut prima activitate de Educatie Juridica din semestrul al II doilea la care au participat elevii din clasa a XI a de la Colegiul National Zinca Golescu (Pitesti,Arges).

ISJ Arges a fost prezent prin doamna jurist Iuliana Antonescu. si doamna profesoara pentru elevii colegiului.

La aceste activitati au aderat licee din Municipiul  Pitesti si din judet, fapt pentru care le multumim pentru cooperare si elevilor pentru interesul manifestat .

By

Robert Williams Editor in Chief

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: