Oficial Media:PREMIERĂ ”Pasărea de foc”, 3 martie- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

Read Time1 Minute, 31 Second

Vineri, 3 martie, de la orele 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc premiera Pasărea de Foc, un spectacol de Irina Niculescu, scenografia: John Lewandowski

La Teatrul Tony Bulandra doi artiști desăvârșiți, cu o experiență vastă în teatru, fie el național sau internațional, Irina Niculescu și John Lewandowski au lucrat cu minuțiozitate la o producție care se anunță la fel de palpitantă și de puternică asemenea unui film 3D. Colajul de umbre și muzică simfonică îmbracă povestea în mister, totul fiind atât de viu, de parcă umbrele ar fi gata oricând să iasă din spatele paravanului și să năvălească în sală, informează Teatrul Tony Bulandra într-un comunicat de presă.

Fiecare zi este o renaștere și o luptă către un mai bine, dar întunericul și răul se cuibăresc uneori în sufletul omului. Binele are însă o armă imbatabilă, de aceea triumfă în toate poveștile: puterea de sacrificiu în numele iubirii față de oameni, față de viață. Pasărea de Foc este o Pasăre Phoenix, despre care se spune că trăiește mii de ani. Când își simte sfârșitul își face un cuib din plante aromatice și tămâie și îi dă foc, arzând odată cu el. Din cenușa rămasă se naște o altă pasăre de foc. Trilul ei are darul de a însănătoși pe cei bolnavi, de a le reda vederea celor orbi.

În această poveste, trilul ei îl farmecă pe Ivan și un grăunte de lumină se naște în sufletul său spre a rămâne acolo pentru totdeauna. Ivan și Pasărea de Foc vor spulbera vraja lui Kascei dictatorul și vor trezi lumea înghețată de Kascei, iar Ivan își va regăsi părinții. Încă o dată, lumina va alunga întunericul, dragostea și încrederea în viață vor învinge.

Citeste mai multe pe http://oficialmedia.com/premiera-pasarea-de-foc-3-martie-teatrul-tony-bulandra-targoviste/

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: