Law Enforcement

Politia de Frontiera: Doi pakistanezi, depistaţi la frontiera cu Serbia


Politia de Frontiera

Doi pakistanezi, depistaţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga  au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni din Pakistan, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 28.02.2017, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni pakistanezi, în vârstă de 30 şi 34 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele doua persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Displaying 148835605162-imagine2lunga-S4.jpg

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/timisoara/i-doi-pakistanezi-depistati-la-frontiera-cu-serbia–8571.html

Advertisements

Categories: Law Enforcement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.