Politia de Frontiera: Patru cetăţeni din Sri Lanka ascunşi într-un microbuz, descoperiţi la P.T.F. Nădlac

Politia de Frontiera

Patru cetăţeni din Sri Lanka ascunşi într-un microbuz, descoperiţi la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat, ascunși într-un microbuz, între bagaje, patru cetățeni din Sri Lanka, care au încercat astfel să iasă ilegal din ţară.

În data de 03.03.2017, în jurul orei 01.00, la P.T.F Nadlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unui  microbuz înmatriculat în România, cetăţeanul român Ion V., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Botoşani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul de marfă al microbuzului, între bagaje, patru persoane de sex masculin.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani, care au intrat legal în România.

Bărbaţii au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în  Spaţiul Schengen și nu îndeplineau condițiile legale pentru a călători într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul român este cercetat pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

VIDEO
patru-cetateni-din-sri-lanka-ascunsi-intr-un-microbuz-2c-descoperiti-la-p-t-f–nadlac.mp4

Displaying 148853291383-img4494-S4.jpg

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/oradea/i-patru-cetateni-din-sri-lanka-ascunsi-intrun-microbuz-descoperiti-la-ptf-nadlac—-8609.html

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.