Law Enforcement

Politia de Frontiera: Patru pakistanezi, opriţi la frontiera cu Serbia


Politia de Frontiera

Patru pakistanezi, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga  au depistat în zona de competenţă 4 cetăţeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Displaying 1488786625196-559-S4.jpg
În data de 04.03.2017, ora 23.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat, în apropierea localităţii de frontieră Comloşu Mare, patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să intre ilegal în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun

VIDEO
patru-pakistanezi-2c-opriti-la-frontiera-cu-serbia.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/timisoara/i-patru-pakistanezi-opriti-la-frontiera-cu-serbia-8622.html

Advertisements

Categories: Law Enforcement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.