Skip to content
Advertisements

Politia de Frontiera: Patru cetăţeni Kosovo, opriţi la frontiera cu Serbia


Politia de Frontiera

Patru cetăţeni Kosovo, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, au depistat în zona de competenţă, patru cetăţeni din Kosovo, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 06.03.2017, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă, la graniţa cu Serbia, patru persoane de sex masculin.

Persoanele, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări,.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre patru cetăţeni din Kosovo, cu vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi, care au solicitat protecţie din partea statului român, au fost preluaţi de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-patru-cetateni-kosovo-opriti-la-frontiera-cu-serbia–8643.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: