Romania:ZECI DE KG. DE CANNABIS, INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTI

Read Time1 Minute, 25 Second

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti și procurorii D.I.I.C.O.T. au indisponibilizat aproape 30 kg. de cannabis, peste 5.000 de lei și sisteme de întreținere, preparare și ambalare a produselor cannabice, în urma unei percheziții la o persoană bănuită de operațiuni ilegale cu droguri de risc. Un bărbat a fost reținut.

 La data de 9 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au efectuat o percheziție domiciliară într-un apartament din municipiul București, la locuința unui bărbat, de 27 de ani, bănuit că ar fi produs și distribuit cannabis în capitală.

În urma percheziției, au fost indisponibilizate aproximativ 30 de kilograme de cannabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum și o cultură indoor care conținea 16 plante cannabis și 23 de grame de rezină de cannabis.

De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de întreținere a culturii indoor de cannabis (instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare și de încălzire) și sisteme complete de preparare și ambalare a produselor cannabice (vidare, presare, uscare, etc).

Totodată, au fost ridicați 5.100 de lei, susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile și cartele.

Cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpãrarea sau deţinerea drogurilor de risc, fãrã drept.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și jandarmi.

 

About Post Author

Robert Williams

%d bloggers like this: