Curtea de Apel Pitesti: Cauzele in care Casa de Pensii Arges este parte,a blocat activitatea instantei cu aproape 1000 de dosare per judecator

Nu de putine ori gasim in centrul atentiei litigii care  poate da de gandit autoritatilor si opiniei publice. Casa de Pensii Arges a blocat activitatea Curtii de Apel Pitesti datorita numarului mare (aprox.1000)de dosare aflate pe rol avand ca subiect recalcularea pensiei.

IMG_20170316_130609.jpg

In aceasi situatie ar fi putut ajunge si Sectia Penala a Curtii de Apel Pitesti datorita  numarului mare de dosare  din care enumeram consumul de droguri in unitatile de invatamant,prostitutia si lipsirea de libertate ceea ce reclama o atitudine din partea  tuturor actorilor institutionali pentru diminuarea fenomenului.

In aceste conditii  judecatorii de pe raza Curtii de Apel isi duc activittaea  destul de anevoios nu insa fara consecintele bolior profesionale si alte lipsuri. Un alt subiect fiebinte este Judecatoria Horezu care functioneaza intr-o casa improrie, unde sunt doar doi judecatori dintre care unul are deja transferul pentru o instanta din Bucuresti. La aceasta instanta se judeca cu precadere dosare  privind Legea Funciara in numar de cateva mii anual. Atragem atentia CSM,Ministerului Justitiei, Ministerului Muncii, Guvernului Romaniei, Casei de Pensii Arges asupra situatiei de fapt de la Curtea de Apel Pitesti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.