#EducatieJuridica la Colegiul Zinca Golescu din Pitesti in cadrul Protocolului #News247WorldPress

Agentia de Stiri News247WorldPress impreuna cu partenerii institutionali Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges, IPJ Arges, DGASPC Arges si ISJ Arges,continua in semestrul II al anului scolar 2016-2017 implementarea Protocolului de Colaborare ….Educatia Juridica…Proiect Pilot Judetul Arges semnat in anul scolar 2015-2016 .

Astazi domnul judecator dr. Rebeca Ion a fost prezent la clasa a -XI-a de la Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti unde a vorbit despre importanta cunoasterii notiunilor elementare de drept.

Activitatea de Educatie Juridica este continuata in sistemul pilot pentru a se lua in considereare necesitatea acesteia in mod obligatoriu astfel incat autoritatile sa gaseasca solutiile legislative si umane pentru implementarea pe termen lung al acestui deziderat.Statisticile institutionale reclama deschis implementarea Educatiei Juridice cat si alte notiuni actuale  pentru dezvoltarea unei generatii competitive.

Agentia News247WorldPress multumeste partenerilor pentru implicarea in acest anevoios proces al cunoasterii si invita elevii la dezbateri,teme si constructia unei generatii informate.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: