Breaking News

Politia de Frontiera: Patru cetățeni albanezi, depistaţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat, în zona de competenţă, patru cetăţeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Cei patru au fost predați autorităților sârbe în baza acordului de readmisie.

În data de 26.03.2017, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni albanezi, având vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos,pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei și aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

VIDEO
patru-cetateni-albanezi-2c-depistati-la-frontiera-cu-serbia.mp4

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.