News247WorldPress: #EducatieJuridica #BaroulArges la Scoala Gimnaziala ,,Mircea cel Batran”

Baroul Arges  continua  eforturile implementarii Educatiei Juridice in scolile din Arges conform Proiectului Pilot  initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu ISJ Arges ,Curtea de Apel, IPJ Arges si DGASPC Arges.

In acest context calendarul  prezentei in scoli si licee  anunta echipele de cate doi avocati care participa la activitati de Educatie Juridica.

Astazi la Scoala Gimnaziala ,,Mircea cel Batran” Decanul Baroului Arges, doamna av. Luminita Ioana si av. Dragos Nicolescu au prezentat teme elevilor(60)  de clasa a-V-a . Urmatoarea vizita va fi Vineri astfel incat fiecare prezenta sa consolideze cunostiintele elevilor.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress multumeste Baroului Arges pentru implicarea gratuita si dezinteresata in implementarea Educatiei Juridice alaturi de partenerii Proiectului Pilot .

Informatii cu privire la activitatile de Educatie Juridica vor sunt disponibile in sectiunea Educatie Juridica de pe siteul http://www.news247worldpress.cat si pe siteul ISJ  preluate de catre http://www.juridice.ro

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: