#News247WorldPress: Scoala ,,Mircea cel Batran” din Pitesti continua Proiectul Pilot Arges impreuna cu partenerul #BaroulArges

Av. Dragos Andrei Nicolescu a fost prezent la Scoala Gimnaziala ,,Mircea cel Batran” din Pitesti pentru a vorbi elevilor de claselor a-VI-VII-a despre Educatie Juridica.  Activitatile de Educatie Juridica fac parte din  oferta venita prin participare neremunerata a Curtii de Apel Arges, Baroul Arges, ISJ Arges, IPJ Arges, DGASPC Arges la cel mai ambitios,consecvent si complet Proiect desfasurat vreodata in Romania.

Frecventa aproape zilnica a activitatilor de Educatie Juridica devanseaza fara modestie orice proiect implementat si acest lucru se datoreaza implicarii partenerilor Curtea de Apel si Baroul Arges care practic sunt inima si  forta acestui Proiect Pilot.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  in calitate de initiator multumeste partenerilor,elevilor si scolilor pentru colaborarea la implementarea  acestui Proiect Pilot. Atentie reamintim… totul este absolut gratuit si neremunerat. Detalii despre activitatile derulate le gasiti in sectiunea ,,Educatie Juridica” si pe siteul ISJ Arges .

IMG_1118IMG_1117

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: