Influenta cetateanului prin vot se opreste in fata financiarului, serviciile secrete si a politicului

Contextul global este unul extrem de instabil de ceva vreme. Cortina este trasa deja. Bis nu exista ci alte drame ,tragedii si regrete.

Brexit a insemnat semnalul de alarma major. Europa nu mai este idealul liberei circulatii, accesul pe piata munci, natii traind in pace si prosperitate. Practic nu mai este nimic de impartit decat la revedere.

Temerile britanice cu privire la Germania si Franta sunt destul de vechi. Temerile tarilor sarace din ,,UE” nu sunt edificate pentru ca acestea  se cred prietene cu cei mari insa saracia lor este cumplita.

Campioana luptei Anti-Coruptiei Romania care furnizeaza cel mai mare venit energetic (gaze naturale,petrol)aproape strategic Austriei, finante pentru Austria-Franta-Germania, auto pentru Franta-Germania, telecomunicatii Franta-Germania, piata alimentara Franta-Germania-Polonia-Turcia-Spania-Italia…..energie electrica pentru Turcia si cadouri pentru R. Moldova arata ca niciun cetatean al acestei tari nu se bucura de  facilitate si prosperitate.

Nimeni nu a putut strapunge legaturile dintre serviciile secrete ,financiar si politic. Directia Nationala Anticoruptie nu este nici macar la  un sfert din drumul catre curatirea societatii romanesti. Tinta este banul public,inapoierea,subfinantarea, frauda si lista continua.

In acest moment gasim organizatii cum pana acum a functionat…gasim comploturi, regasim povesti la care societatea romaneasca nu are exercitul intelegerii gravitatii faptelor si a consecintelor. Lupta dintre Guvern,Sistemul Judiciar si colaterala Societate Civila ascund mize uriase…independenta fata de cine? ilegalitatea sa devina legalitate si absolut totul devin inutil pana la ultimul cetatean.

Aceasta asociere  a faptelor nu este o terorie a conspiratiei ci o realitate crunta.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.