Educatie Juridica: Elevii Scolii Gimnaziale ,,Mircea cel Batran” fac istorie in procesul simulat cu tema pro si contra Facebook initiati de catre #BaroulArges

Read Time1 Minute, 0 Second

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in calitate de initiator al Proiectului Pilot de implementare a Educatiei Juridice in Unitatile de Invatamant din Jutetul Arges (Pilot)  are onoarea sa multumeasca elevilor de la Scoala Gimnaziala ,,Mircea cel Batran” din Pitesti pentru unul dintre cele mai spectaculoase si  tehnice procese simulate din istoria Educatiei Juridice.

Baroul Arges reprezentat de catre doamna av. Luminita Ioana (Decan ) si domnul av. Dragos Andrei Nicolescu a initiat elevii claselor a -V-a  si D pentru competitie. Pledoariile excelente  cu argumente extrem de  bine documentate . Juratii in numar de 11 au dat verdictul ProFacebook  si Completul de Judecata  in numar de 5  a dat verdictul impotriva Facebook.

Tabara anti Facebook a fost initiata de catre domnul av. Dragos Andrei Nicolescu si Pro Facebook de catre doamna av. Luminita Ioana.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  multumeste in numele partenerilor Curtea de Apel Pitesti, IPJ Arges, ISJ Arges si DGASPC Arges colegilor si partenerilor Baroul Arges ,elevilor ,profesorilor implicati in implementarea Educatiei Juridice.

Activitate reflectata in Juridice.ro https://www.juridice.ro/506077/elevii-scolii-gimnaziale-mircea-cel-batran-fac-istorie-procesul-simulat-cu-tema-pro-si-contra-facebook-initiat-de-catre-baroul-arges.html

By

Robert Williams

Editor in Chief

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.