Skip to content

Avocatii Laura Lazar si Dragos Andrei Nicolesu fac istorie in activitatile de Educatie Juridica impreuna cu elevii de la Scoala Mircea cel Batran din Pitesti.


Pro Decanul Baroului Arges doamna av. Laura Lazar impreuna cu veteranul av Dragos Andrei Nicolescu au revenit la Scoala Mircea cel Batran din Pitesti  pentru a fi impreuna cu elevii claselor a-V-VI-a la activitatile de Educatie Juridica.

Activitile din Arges sunt oferite prin Proiectul Pilot initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu ISJ Arges, Curtea de Apel ,Baroul Arges, IPJ Arges si DGASPC Arges.

Activitatile sunt pe baza de voluntariat astfel ca nici un specialist trimis de catre parteneri nu este platit.  Proiectul este implementat la nivelul Judetului Arges pentru al doilea an scolar consecutiv si se doreste a fi  un punct de plecare pentru implementarea Educatiei Juridice obligatorii la nivel national .

In aceste conditii absolut toate incercarile de implementare a Educatiei Juridice sunt justitificate. Multumim partenerilor nostri si elevilor implicati in astfel de activitati.

IMG_1255IMG_1256IMG_1258IMG_1266

Activitate reflectata in Juridice.ro https://www.juridice.ro/506009/avocatii-laura-lazar-si-dragos-andrei-nicolescu-fac-istorie-activitatile-de-educatie-juridica-impreuna-cu-elevii-de-la-scoala-mircea-cel-batran-din-piteti.html

By

Robert Williams

Editor in Chief

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: