Project ,, Education"

Pitesti: Dezbaterile privind implementarea Educatiei Juridice Obligatorii in scolile romanesti II


Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in calitate de initiator al Proiectului Pilot Arges privind Educatia Juridica a organizat la Pitesti 5 Mai ( Scoala Matei Basarab), prima dezbatere din Romania cu privire la acest subiect.

Pentru prima data Ministerul Educatiei, ISJ Arges , Agentia Nationala Pentru Protectia Copilului, Curtea de Apel Pitesti, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, Tribunalul Arges, Baroul Arges si IPJ Arges au dezbatut impreuna cu profesorii si directorii din Arges  utilitatea si importanta implementarii Educatiei Juridice.

Invitatul special al evenimentului domnul  RICARDO BARETZKY 

RICARDO BARETZKY

Presedintele ECIPS&CYBERPOL a transmis mesajul organizatiei si a participat pe aproape toata durata  dezbaterii. In cadrul dezbaterii News247WorldPress a prezentat argumentele implementarii Educatiei Juridice ca materie de studiu obligatoriu si neintarziat.

In continuare reprezentantii institutiile partenere ISJ Arges, Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges si IPJ Arges au tinut fiecare sa sublinieze importanta  Proiectului Pilot Arges si a implementarii Educatiei Juridice.

Multumim partenerilor nostri, partenerilor media si scolii Matei Basarab pentru infrastructura,logistica umana si materiala.

20170505_161430

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Advertisements

Categories: Project ,, Education"