Breaking News

Curtea de Apel Pitesti este cea mai activa instanta din Romania privind Educatia Juridica si ocupata cu aproape o mie de dosare per judecator anual

Curtea de Apel Pitesti este simbol al implementarii Educatiei Juridice cat si a eforturilor supraomenesti de a solutiona cel mai mare numar de dosare per judecator din Romania…aproape 1000.

Image result for judecator marius gabriel sandulescu

Foto: Presedintele CA Pitesti,  judecator Marius Gabriel Sandulescu

Da, este vorba despre o cifra record de cauze solutionate de catre fiecare judecator din cadrul Sectiei Civile condusa de catre domnul judecator dr. Rebeca Ion , acelasi judecator care are peste o suta de activitati de Educatie Juridica in decursul anilor scolari 2015-2017.

image

Foto: Judecator dr. Rebeca Ion la Scoala Gimnaziala Matei Basarab

Romania are in prezent un singur judecator de acest rang si reputatie, activ , constant prin eforturile personale si ale institutiei  implicat in implementarea Educatiei Juridice . Cu toate acestea simplitatea si discretia sunt calitatile la care domnul presedinte asa cum i se spune nu doreste o mediatizare pentru simplu fapt ca isi face datoria .

Link activitati Educatie Juridica :https://news247worldpressuk.com/category/educatie-juridica/

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  multumeste  Curtii de Apel Pitesti pentru activitatea de misionariat si devotamentul domnului judecator dr.Rebeca Ion in implementarea Proiectului Pilot Arges. Proiectul Pilot Arges este in parteneriat cu ISJ Arges, Baroul Arges,IPJ Arges  si este initiat de catre  Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress .

Exemplul Curtii de Apel Pitesti il poate urma toate instantele  si Parchetele cu atat mai mult cat CSM a clarificat  aspectul implicarii si pe durata anului scolar a magistratilor si nu numai pe durata  ,, Scoala Altfel” si alte proiecte de acesta anvergura.

Punct de vedere CSM download 6766000

By

Robert Williams

Editor in Chief