Romania: Existenta angajatilor cu un comportament sfidator si abuziv datorita pilelor si cumetriilor au efect negativ asupra colegilor si pot provoca imagine negativa institutiilor statului

Image result for cumetriile in stat

Existenta angajatilor capusa  din institutiile statului ori mediul privat  continua sa faca rau in mediul care acestia sunt prezenti

Lipsa de la program, folosirea resurselor institutiei sau al angajatorului in interes privat, umflarea statisticilor cat si denigrarea colegilor sub diferite pretexte sunt cauze care pot duce la stari de conflict si blocaj institutional.

In  acest context Agentia Britanica de Stiri News247WorldPres  investigheaza la nivel national in Romania un astfel de comportament. Situatia este clara cu atat mai mult cat acest tip de angajati comit abuzuri in serviciu,falsuri,inducerea in eroare  prin colectarea datelor si furnizate mai apoi sub forma de ,,raport”  interpusilor sau sefilor sub pretextul utilitatii si a profesionalismului.

Circulatia datelor confidentiale, accesul la informatie este defectuos inteles si este considerat mosie proprie datorita lipsei de caracter. Cumetria, fratia si alte forme de gasca capuseaza si duce catre scandal.

Atentie….lichelismul dauneaza!

By

Robert Williams

Editor in Chief