Law Enforcement

News247WordPress impreuna cu Brian Douglas si IPJ Suceava la activitati de prevenire in localitatile defavorizate

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress a fost in vizita la IPJ Suceava . Temele abordate au fost Prevenirea, Educatia Juridica si promovarea polistitilor romani.

20170712_121621

Am fost placut surprinsi de invitatia facuta  de catre Compartimentul Prevenire …actiune in satele si comunele din afara resedintei de judet. Acest fapt a dus la acceptul  invitatiei de a vedea cu ochii nostri ceva nemaintalnit pana acum in vizitele noastre …Prevenire la tara.

La activitatea desfasurata de catre Purtatorul de Cuvant si Compartimentul Prevenire din cadrul IPJ Suceava a participat si Brian Douglas stabilit in Romania cu o activitate intensa in domeniul prevenirii.

20170712_121610

Brian Douglas este un cel mai important  partener de ani buni al  IPJ Suceava. La Suceava s-a demonstrat o transparenta si viziune la care Agentia Britanica de Stiri  News 247WorldPress  se astepta in mod normal insa nu in Romania.

Eforturile si respectul aratat IPJ Suceava si  lui Brian Douglas este  unul  onest din partea comunitatilor defavorizate care traiesc  fara curent, fara canalizare, in pericol permanent datorita  distantei  de km pana la scoala,dispensar,autoritati si alte facilitati din sat. Retineti copiii din material fac zilnic drumul catre scoala pe jos , in camp liber  si plin de primejdii.

IPJ Suceava a fost primit cu caldura in mijlocul acestor comunitati la care News247WorldPress nu se astepta sa gaseasca activitatea dedicata si continua din partea unui Compartiment de Prevenire oricare ar fi el in Romania.

Activitatea IPJ Suceava  trebuie sa fie un exemplu pentru intreaga societate romaneasca, pentru colegii din tara care raporteaza mii de actiuni de prevenire.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress felicita  IPJ Suceava si pe Brian Douglas pentru impllicarea, spiritul civic  fata de comunitatile sarace, fata de situatia in care se afla acesti viitori cetateni .

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Related Posts