Minciuna locala la toate nivelurile este drept statistica nationala si de aici haosul la nivel central si national

Titlul acestei opinii  are drept argument  documentarea in teren si anume la nivel local  prin trierea stirilor, scandalurilor, bilanturilor institutionale etc.

relatiiCuCetateanul

Comunitatea prin descentralizarea oferita drept modernism si exemple pentru celelalte ba chiar pentru societate inregistreaza  vizibil  o decadere si cadere libera. Neputiinta este transformata in miciuna si pretext.

Nimeni nu este in siguranta sau  un om integru daca comunitatea il creste si il sileste sa devina un mincinos, complice si infractor  pentru a ascunde sau infaptui interesul de grup. Nicio o institutie nu este ocolita de gunoi , de amantlacuri, cumetrii, prietenii, abuz,  incompetenta si cu toate acestea sunt  mentionate drept puteri in stat…principiul loialitatii care nu exista , citarea ,,Nimeni nu este mai presus de Lege”….absolut toti vor reputatie, independenta  si reclama  amestecul ori alte pretexte. Toate acestea sunt insotite de privilegii financiare …potopul este predictibil: CORUPTIE, MINCIUNA, MANIPULARE, PLAGIATORI si lista continua.

Morala  acestor randuri este concluzionata prin  raspunsurile si atitudinea  rand pe rand de la  structurile locale catre cele centrale.  Visul  de integritate, reputatie, prosperitate si evolutie  este in acest moment  cosmarul celor care  sunt citati mai sus si lipsa de speranta pentru din ce in ce mai putini.

By

Robert Williams

Editor in Chief