Educatie Juridica: Scolile si liceele din Judetul Arges sunt invitate la activitati de Educatie Juridica in cadrul Proiectului Pilot initiat de catre News247WorldPress.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  este initiatorul  Proiectului Pilot Arges  in parteneriat cu ISJ Arges, Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges si IPJ Arges .

Startul acestui proiect a fost dat in anul scolar 2015 -2016 , a continuat  in 2016-2017 cu posibilitatea de prelungire in fiecare 16 Noiembrie al anului scolar prelungit.

Prin eforturile  domnului judecator  dr. Rebeca Ion, presedintele Sectiei II  Civila  din cadrul Curtii de Apel Pitesti  Proiectul Pilot Arges a ajuns la un numar important din scolile si liceele din Pitesti .

dscf4692

Foto: Judecator dr. Rebeca Ion, Consilier Juridic  ISJ Arges Antonescu Iuliana ,elevi de la C.N  Zinca Golescu Pitesti

Baroul Arges prin Decanul acestuia doamna av. Luminita  Ioana , Av. Cristina Ghinet, Av. Dragos Nicolescu Andrei cat si colegii acestora  au fost prezenti la scolile si liceele din Pitesti si judetul Arges.

IMG_1484[1]

Foto: Voluntarii din Baroul Arges in Proiectul Pilot Arges.

 

IPJ  Arges  prin  cms Gheorghe Dumitrescu a fost prezent la scolile si liceele in Pitesti care si-au exprimat dorinta pentru activitatile desfasurate  de cel mai profesionist si  reputat  sprijin  oferit  in mod voluntar scolii romanesti vreaodata in romania.

IMG-20170531-WA0016[1]

News247World Press invita si in acest an unitatile de invatamant pana la o prelungire  a Proiectului Pilot de catre partenerii ISJ Arges si Curtea de Apel Pitesti , Baroul Arges si IPJ Arges …sa isi exprime in beneficiul elevilor  acordul pentru activitati de  Educatie Juridica.

0001.jpg

By

Robert Wiliams

Editor in Chief

 

Categories: Project ,, Education"