Cariera unui om de onoare, cetatean de onoare si politist integru

Dumitrescu Gheorghe un fiu al satului din Comuna  Beleți-Negrești (Arges) , vine la pensie  cu un trecut exemplar de elev, sportiv de performanta( box) , Cetatean de Onoare al comunei, militar desavarsit in SPP si mai apoi in misiunile ONU (de unde a venit decorat, premiat) si Politia Romana.

Dumitrescu Gheorghe este un om model pentru generatiile intregi de politisti sau militari care au fost evaluati pentru aptitudinile lor fizice , un model pentru performantele sportive care stau marturie la Muzeul Sportului din Pitesti , Argess

IMG-20170531-WA0016[1]

Dumitrescu Gheorghe are mai multe calitati stiute de catre cunoscuti sau Opinia Publica. In timpul  si indatoririle sale a fost  implicat activ in activitatile de preventie din Judetul Arges.

Scolile si Liceele din Arges stau marturie a implicarii acestuia in insanatosirea tinerei generatii privind  Educatia Juridica.

La pensie, Dumitrescu Gheorghe  poate fi util comunitatii ca un bun gospodar si om integru, cu o reputatie ,cariera si experienta .

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress incurajeaza oamenii sa isi pretuiasca valorile din care Dumitrescu Gheorghe este evident  parte .

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.