Skip to content
Advertisements

Romania: Ministerul Apararii a ajuns cea mai vizibila institutie in social media urmata de catre Politia Romana, Politia de Frontiera si sistemul judiciar


Agentia Britanica de Stiri News247WordPress a studiat efectul social media in privinta credibilitatii si al cetatenilor in privinta  Politiei Romane, M.A.I , M.Ap.N si sistemul judiciar.

Ministerul Apararii este pe primul loc  astfel  338,146 people like this , 334,039 people follow this

Photos

Videos

LIVE: Primele impresii ale militarilor voluntari rezerviști. Primii militari voluntari rezerviști se află acum în pregătire la Batalionul 1 Instrucție “Olt”. #România #MApN #ArmataRomâniei

Pe locul 2, Politia Romana are un mesaj extrem de prietenos, subtil si extrem de pozitiv in ceea ce priveste  fata umana a institutiei.

326,187 people follow this….un numar mic sau mare nu se stie comparativ cu populatia si demografia Romaniei.

Creșterea autorității nostre înseamnă un grad mai mare de #siguranțăpentru dumneavoastră, cetățenii care respectați #legea.

#PolițiaRomână #ÎntărireaAutorității

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

#Polițiștii de la prevenire din Cluj s-au întâlnit cu elevii pentru a le explica regulile de circulație pentru bicicliști.

Deși ei știu că nu pot circula pe drumurile publice cu bicicleta decât după ce împlinesc 14 ani, au fost foarte interesați să-și însușească legislația rutieră.

Activitatea se înscrie în programul „Micul biciclist și siguranța lui” organizat în parteneriat cu asociația sportivă „Clujul pedalează”.

Image may contain: 2 people, people on stage, people dancing, basketball court and shoes

Astazi, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat în centrul Capitalei, în primul rând pentru a informa conducătorii auto cu privire la obligațiile pe care le au în momentul în care observă că intersecția este blocată.

Mesajul a fost transmis in special conducătorilor auto care ignoră obligația de a opri, chiar dacă culoarea semaforului este verde, pentru a lăsa liber centrul intersecției și pentru ca circulația să se desfășoare cu fluență.

Din acest motiv, în foarte multe inte

See more

Image may contain: one or more people and people standing
Politia de Frontiera cu  68,959 people like this  si 68,949 people follow this ramane un transmitator constant al luptei imporiva contrabandei  de orice natura si apararea frontierelor romanesti.

Videos

“Marinarii, marinarii Scutul ţării până-n larg Peste ape la fruntarii Poartă mândri marinarii Tricolorul la catarg” – Călător pe drumuri de ape #politiadefrontiera #gardadecoasta #marinari #ziuamarinei
La ora 11:40 veți putea urmări un exercițiu demonstrativ al Gărzii de Coasta, în colaborare cu ARSVOM, pentru căutarea și salvarea navelor aflate în pericol pe mare. #politiadefrontiera #gardadecoasta #ziuamarinei

“Frunzele sunt verbele care conjugă anotimpurile”

#politiadefrontiera #frontieraverde #misiune #toamna

Image may contain: car, tree, outdoor and nature
In aceste conditii News247WorldPress  va continua sa transmita si sa sustina eforturile de comunicare facute de institutiile de mai sus.
Felicitam birourile de presa insa atragem atentia ca in teritoriu lucrurile nu stau la fel de roz.
By
Robert Williams
Editor in Chief
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: