Skip to content
Advertisements

Anul 2017 confirma restrangerea activitatii Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress in Romania


cropped-cropped-517498268

Agentia Britanica de Stiri  News247WorldPress  isi va retrange activitatea  in Romania incepand cu anul 2018 .  Inca de la infiintare  Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  a acordat spatii largi Romaniei , institutiilor si autoritatilor romanesti .

Promovarea si sustinerea Justitiei, politistilor, al Educatiei, Apararii , au adus satisfactii prin colaborarea la nivel central si local.

Proiectul Pilot Educatie Juridica Arges  desfasurat pe parcursul anilor 2015-2017 in parteneriat cu ISJ Arges, Prefectura Arges, Consiliul Judetean Arges, DGASPC Arges,  Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges, IPJ Arges si Cotidianul Argesul a fost un proiect  care a dovedit atasamentul News247WorldPress fata de Romania.

In aceste conditii anul 2017 confirma deciziile in urma activitatilor derulate si a relatiei  cu unele institutii de a renunta la acreditari si spatiu editorial acordat acestora.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  va renunta in a mai transmite stiri sau comunicate ori alte forme de informare de la  unele institutii si isi mentine sprijinul doar pentru evenimentele de impact ori anvergura.

Pentru anul 2017  distincttile  acordate vor fi restranse  inclusiv  interesul pentru astfel de activitati.

Multumim anticipat partenerilor nostri de peste ani, oamenilor, cititorilor pentru sprijinul acordat.  Deasemenea sectiunea ,, Romania ” va fi desfiintata  urmand ca unele materiale sa fie regrupate in sectiunile deja existente (justice news, police,politics).

News247WorldPress

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: