Skip to content

#Breaking: Romania – Şase sirieni ascunşi sub podeaua unei autoutilitare, depistaţi la PTF Calafat


1512551511167-1745-S4

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Calafat au depistat şase cetățeni sirieni, ascunşi într-o autoutilitară ce transporta vată minerală, care intenţionau să între ilegal în Romania, cu scopul de a ajunge în Germania .

În data de 05.12.2017, ora 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul bulgar Milanov A., în vârstă de 34 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Fiat, înmatriculată în Bulgaria. Aceasta transporta 12 role de vată minerală din Bulgaria în Germania.

Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a efectuat un control amănunțit  asupra mijlocului de transport.

Cu această ocazie, au fost observate modificări ale platformei autoutilitarei, fiind creat astfel un loc special amenajat sub podea. În  urma verificării acestuia, au fost descoperite ascunse şase persoane de origine afro-asiatică.

În cadrul cercetărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, 3 bărbaţi și 2 femei cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani și un minor în vârstă de 10 ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, cetățeanul bulgar, mijlocul de transport şi cei şase migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

VIDEO
sase-sirieni-ascunsi-intr-o-autoutilitara-2c-depistati-la-ptf-calafat.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-sase-sirieni-ascunsi-sub-podeaua-unei-autoutilitare-depistati-la-ptf-calafat-11143.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: