Breaking News: Ministrul de Interne propune demisia sefului Politiei Romane si vorbeste deschis despre neregulile din acesta institutie

Ministrul de Interne Carmen Dan a vorbit astazi in Conferinta de Presa  si anume a subliniat nereguli in Politia Romana.

Ministrul a spus ca ca  este extrem de nemultumita de reactia sefilor din Politia Romana,  ca s-a demis cu greu un sef si ca se stia problemele pedofilului insa dosarul culmea…s-a prescris  fiindca a stat in sertarul Politiei Romane desi a fost informata despre existenta acestuia la Parchet.

Doamna ministru a vorbit deschis despre testele psihologice care nu sunt cu licenta la nivelul Politiei Romane si ca a luat decizia schimbarii acestora in urma acestui scandal  cu atat mai mult cat trebuie sa fie angajati peste 6000 de politisti in acest an.

Ministrul  a vorbit deschis despre nemultumirea  tacticii folosite de catre sefii IGPR  in tergiversarea si comunicarea cu Opinia Publica fapt pentru care a cerut demisa  sefului IGPR  (Despescu) si inlocuirea acestuia cu  seful DGA (Ionita) cat si pe seful pedofilului.

O alta demisie extrem de contestata este aceea  a sefului de la omoruri,  un profesionist pentru care se strang deja semnaturi pe internet si este considerat un erou pentru ca vorbit deschis despre schimbarile aduse Codului Penal.

gavris

Cum a fost posibil ca atatea ani sa nu fie depistat acest pedofil si violator ?

 

By

Robert Williams

Editor in Chied

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.