Cazul politistului pedofil trebuie sa indemne la ratiune si schimbare a mentalitatii generale

Recentul caz de pedofilie si violuri ori tentative anuntate ca un calendar religios a bulversat societatea romaneasca. Un fost jandarm transferat la Politia Rutiera a recunoscut ca a comis o serie de fapte  dar indignarea Opiniei Publice este alimentata de faptul ca a fost ,,pasuit” si protejat.

Scandalurile zilnice de coruptie, reaua  credinta, abuzurile,  nu mai sunt ceva de mirare insa un astfel de caz  este aparte. Contextul actual in care ministrul de interne este in conflict cu premierul, nu este in avantajul Opiniei Publice care isi doreste masuri radicale imediate.

Un astfel de caz si multe altele sunt apogeul derapajului  si important ce invataminte tragem din acestea.  Daca coruptia generalizata este oarecum intretinuta de intreaga societate…pedofilia, violurile si altele nu sunt de acceptat.

O sansa uriasa de a  construi de la zero  credibilitatea Politiei Romane si a M.A.I in general va fi de vazut in urmatoarea perioada prin masurile luate de catre chestorul Bogdan Despescu,acesta  fiind inca seful Politiei Romane.

In cazul unei remanieri un posibil nou ministru de interne trebuie sa plateasca oalele sparte ale inaintasilor si sa aiba intelepciunea  necesara, fiind  practic  singur .

Sindicatele sunt alunecoase si nu reprezinta toti politistii, existenta grupurilor, Opinia Publica.

Politistii onesti sunt loviti de aceste intamplari zilnic si la ei trebuie sa ne gandim, nu la vedetismul altora.

Cel mai bun exemplu de mobilizare este cazul  sefului de la omoruri pentru care o serie de colegi si cetateni au initiat o campanie de sustinere. Aceste detalii au convins pe Primul ministru si altii de buna credinta.

Polițiștii Godină și Berbeceanu pornesc o revoltă împotriva deciziei lui Carmen Dan. ”Îl susținem pe Radu Gavriș”

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress are incredere in politistii romani in ciuda lipsurilor si a mentalitatii generale. Increderea in politistii onesti, profesionisti, trebuie sa vina si de la dumneavoastra cetatenii care pana la urma sunteti beneficiarii muncii acestora.

Fiti puternici si aveti incredere in voi politisti si cetateni deopotriva!

 

In aceasta situatie perfectarea sistemului are nevoie de intelegere, atitudine si cel mai  important….intelepciune si ratiune pentru ca emotiile intuneca judecata fiind poate cea mai mare greseala decat situatia.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.