QMagazine.ro: Conducerea Poliției știa de faptele pedofilului

Scandalul nedemiterii șefului Poliției Române ia amploare. Cazul pedofilului din Poliție este departe de a se finaliza, întrucât zilnic apar informații care dovedesc că șefii din Poliție s-au făcut că nu văd ce se întâmplă în ograda lor.

Oana Zamfir, în emisiunea Obiectiv a prezentat un document devastator atât pentru polițistul Eugen Stan, aflat acum în arest, dar și pentru întreg lanțul ierarhic din Poliția Română care a știut despre acțiunile colegului de la Rutieră. Documentul prezentat de Oana Zamfir arată că prim ministrul Mihai Tudose este la rândul lui mințit de protejatul său din fruntea Poliției, Bogdan Despescu.

Documentul este o notă de eveniment din ziua în care Eugen Stan o atacă pe victima de 30 de ani.

„Bărbatul a fost prins și identificat de organele de Poliție, stabilindu-se că se numește Stan Eugen. Cercetările sunt continuate de Poliție, sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală”.

Cu toate acestea, de atunci victima nu a mai fost audiată.

Rezoluția notată pe acest document, care poartă ștampila de intrare în Brigada Rutieră: „Rog declanșare cercetare, suspendare până la finalizare dosar penal și măsuri legale. URGENT!”.

După patru zile, politiştii l-au prins pe cel care, săptămâna trecută, a agresat sexual doi copii din capitală, în liftul unui bloc. Pedofilul, un agent de la Poliţia Rutieră, are 45 de ani, a fost audiat toată noaptea şi a recunoscut fapta. Mai mult, oamenii legi au descoperit că ar fi autorul unor fapte asemănătoare comise în 2015. După 7 ore de audieri, poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore. Până în acest moment, au fost descoperite 8 victime ale fostului agent de poliție.

Source: http://www.qmagazine.ro

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.