Robert Williams: ,,Emotiile sunt inutile in trendul actual al reorganizarii globale”

,, Drepturile Omului”, ,,Democratia”, ,,Libertatea de expresie” sunt incet incet volume de ,,Povesti Nemuritoare”.

Reorganizarea globala se bazeaza in ultimii ani pe  Intelligence, Law Enforcement,Defense, Business si restul  fara o ordine prioritara.

Argumentele sunt pe rand confirmate fara a da exemple pentru a nu discrimina sau  a incrimina pe cineva.

Consolidarea puterii ,,guvernamentale” este principala preocupare pentru a da legitimitate legilor si actiunilor din domeniile de mai sus. Procentele alocate domeniilor de mai sus sunt sensibil importante atat oficial cat si neoficial in detrimentul sanatatii, educatiei si a altor domenii de baza.

Degradarea si calitatea scazuta a viitorilor cetateni fac din acestia produsul perfect de executie si implementare a  domeniilor de mai sus. Statul este deja un creier cu terminatii structurale si actiune in societate.

Derapajele celor care alcatuiesc institutiile si practic ar trebui sa functioneze exemplar arata slabiciunile si nisele prin care domeniile amintite devin practic statul si nu inchipuita putere a cetatenilor prin alegeri.

,,Democratia” este motivata de reorganizare datorita unor factori externi si globali: IT, Cercetare, Business, Clima, Exterminare controlata cat si alte ,, necunoscute”.

Din nefericire trendul este unul corespondent  prin diferite metode nationale. Saracia declarata, dependenta de imprumuturi, ,,lipsa medicamentelor”, falimente si absolut orice care este necesar distrugerii.

Sectorul IT a pus in mana Intelligence, Law Enforcement, Defense si Business cea mai periculoasa arma de la prima bomba nucleara sau bolile  create in laborator.

Astazi sunt in constructie  continua bazele de date personale, poti fi urmarit fara sa stii daca nu ai un minim de educatie specifica, poti fi in orice situatie neplacuta fara sa te fi gandit la acest lucru si in final  doar un accident nefericit ori o moarte ,,naturala”.

Sentimentul ca un Prim Ministru  este cel care conduce o tara este  motiv de  divort electoral si naste pasiuni si energie civica.

Domeniile amintite mai sus sunt cele care apasa butonul  civic, social si politic… nu  un politician. ,,Influentele politice” s-au dovedit inutile in fata Law Enforcement si Intelligence.

Manifestarea  publica  este insignifinata  si va scadea  substantial datorita factorilor amintiti.

**Prezentul material este  o analiza bazata pe observatii obiective si nu isi doreste defaimarea ori ofensa celor citati.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.