Romania: Ziua Justitiei Romane organizata de catre CSM sub auspiciile lipsei de interes al media,cetatenilor si chiar al magistratilor

Read Time1 Minute, 11 Second

Vineri  29 Iunie 2018 la orele 10, Consiliul Superior al Magistraturii a deschis portile pentru a fi vizitat de catre cetateni, Societatea Civila  si oricine isi doreste sa vada cum isi desfasoara activitatea Garantul Independentei Justitiei.

 

Foto: Purtatorul de Cuvant al CSM, News247WorldPress , Directia Relatii  Externe CSM

Ghizi au fost doamnele Tint si Chis  membri alesi ai CSM din partea Curtilor de Apel….restul membrilor nefiind prezenti pentru a intampina vizitatorii ori a fi  in milocul acestora.

Foto:  aspecte de la Ziua Justitiei 2018

Galerie foto: aspecte de la Ziua Justitiei pana la alegerea actualilor membri CSM

Concluziile noastre nu pot fi pozitive comparativ cu anii trecuti datorita reticientei fata de Mass Media a presedintelui  CSM doamna judecator Simona Marcu. La nivelul prezentei media cat si ale altor entitati sau simpli cetateni  prezenta a fost absolut zero.

Ziua Justitiei a insemnat pana acum cativa ani un prilej de sarbatoare asa cum reiese din galeria foto unde  Justitia a fost reprezentata la toate nivelurile acesteia inclusiv profesiile liberale.

 

Cu respectul si consideratia fata de principiile Justitiei, Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress va doreste dumneavoastra magistratii oriunde va aflati sa fiti puternici, cu incredere in dumneavoastra si sa luptati pentru independenta justitiei cu toata forta.

La Multi Ani!

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.