Advertisements

Ziua Justitiei Europene si Avocatului European, dezbatere si depunere juramant la Baroul Arges

Agentia Britanica de Stiri News 247WorldPress  a fost prezenta la depunerea juramantului a singurului stagiar din acest an la Baroul Arges. Cu ocazia acestei ocazii au fost prezenti presedinti de instanta sau procurori, sefi de parchete, avocati, in cadrul dezbaterii si sarbatoririi Zilei Justitiei Europene si al Avocatului European.

 

Organizatorii au avut ca tema a dezbaterii .. Relatia avocat -politie-parchete-instanta, prin care sau adus la cunosttinta celor prezenti  problemele cu care se confrunta  avocatii si nu numai ei.

 

Nemultumirile vin din directia  conditiilor de spatiu , atitudine etc. Acest tip de dezbateri sunt extrem de constructive pentru ca nu face decat sa se intareasca si mai mult colaborarea din toate partile.

 

Foto: Decanul Baroului Arges si avocatul stagiar care a depus juramantul.

 

 

 

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Sadiq Khan: Today's scathing cross-party report lays bare the devastating impact of cuts on our hardworking police officers.

Today's scathing cross-party report lays bare the devastating impact of cuts on our hardworking police officers. Cuts have consequences – and the Government must put public safety first and increase police funding in Monday's Budget. pic.twitter.com/qXDuIYKFCs — Sadiq Khan (@SadiqKhan) October 25, 2018 Source: Twitter Advertisements Related

Subscribe US Now

%d bloggers like this: