Robert williams: ,,Ce ne facem atunci cand fiecare se crede pe mosia lui si nu un angajat responsabil”

Absolut fiecare angajat fie ca este politician, functionar, judecator, politist, procuror, doctor,profesor, militar, muncitor, vanzator, manager, top business ori top secret si intelligence au legi de guvernare care sunt exploatate si abuzate incat sa existe credinta mosiei personale.

Implementarea  democratiei si legislatiei occidentale a scos la iveala cateva  defecte magistrale si anume : oportunismul, gasca si slabiciunile profesionale.

Group of Diverse People’s Hands Holding Word Respect

Indiferent despre ce structura vorbim obiectiv pentru a produce efecte pozitive desi secundare  este un proiect  mort. De ce? Structuri intregi si departamente functioneaza dupa principiul marii familii. Desi interzise Lojile Masonice  sunt acceptate Famillile cu sfera de influenta si ospitalitate.

Toate acestea au ca folos linistea financiara si nu tumultul corporatist de a fi oricand dat afara.

Intalnim foarte putin respect chiar pe cale de disparitie…de la un simplu ,,va rog” ,,multumesc”, ,,limita de discretie” ( statul unul peste celalalt la banca , la rand, etc).  In trafic, la spital, asteptarea  da in vileag ce anume? Civilizatie ori agresivitate?

La scoala….? colegul, colegii…gastile. Fiecare pe mosia lui numita siguranta si agresivitate insotita de alte stari.

Mosia fiecaruia este de moment…este important cand spune NU, este important cand uita pentru ce este acolo si asa incepe efectul de domino prin care raspunde pe masura …pe mosia lui.

Prezentul material nu se doreste o ofensa la adresa celor citati si se bazeaza pe relatarile zilnice ale mass mediei romanesti.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: