Robert Williams: #Caracal-nu are de-a face cu independenta ori reputatia ci cu incompetenta si atitudinea”

In fata observatiilor si a atitudinii generale cu privire la profesionalismul si pregatirea magistratilor, Consiliul Superior al Magistraturii si asociatiile profesionale au reclamat  apararea independentei si a reputatiei .

La #Caracal de o saptamana incoace testul a confirmat clar faptul ca independenta exista insa reputatia a fost si va ramane  o pata serioasa pentru acelasi sistem judiciar care atunci cand i se reproseaza disfunctionalitatile cauzate de atitudine, acesta sare ca ars.

Este un moment foarte greu pentru a scrie negativ desi News247WorldPress a sustinut de cativa ani prin proiecte serioase sistemul judiciar romanesc din dorinta de a consolida increderea  in justitie.

Presa din Romania merita tot respectul din aceasta cauza. A transmis si transmite in timp real. Daca aceasta mobilizare a mediei nu ar fi tinut la curent o lume intreaga…ce s-ar fi intamplat domnilor si doamnelor?

#Caracal si ceea ce se intampla acolo, la Bucuresti si in alte locatii unde se intalnesc balbe si reactii intarziate ori greseli si atitudini de ciocoi  ramane si continua o serie neagra a murmurului de nemultumire a populatiei cu privire la atitudinea si retineti nu a independentei …dar a reputatiei DA.

Cat timp cazul #Caracal este in dilema si rezultatele intarzie sa apara, cat timp un suspect se joaca cu intregul sistem de specialisti si trage de timp … reputatia nu o poate apara nimeni in ochii ceteatenilor care se se simt vulnerabili.

,,Sper din toata inima ca adolescenta /adolescentele sa fie in viata” sunt cuvinte ale oamenilor care vad zilnic cu sufletul la gura stirile si mersul anchetei.

Bumerangul acestei situatii este pervers…sefi balbaiti , altii care isi mint superiorii, altii care stau la poarta suspectului, un altul care nu actioneaza , altii care vorbesc urat victimei in loc sa contribuie la rezolvarea situatiei. Ce cazuri trebuie sa mai apara domnilor si doamnelor?

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: