Educație Juridică prin noul Proiect Pilot Argeș initiat de catre News247WorldPress in Parteneriat cu Baroul Argeș și Curtea de Apel Pitești la Școala Gimnaziala Matei Basarab

Protocolul privind implementarea Educatiei Juridice  (Proiect Pilot ArgesII) a fost discutat si aprobat de catre Curtea de Apel si Baroul Arges la initiativa Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress si se va desfasura pe parcursul 2019-2023.  Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress este initiatorul Proiectului Pilot Arges din perioada 2015-2017 la care au aderat Curtea de Apel Pitesti, Prefectura Arges, CJ Arges , Baroul Arges, DGASPC Arges, IPJ Arges, ISJ Arges , scoli si licee din judetul Arges.

 

Dupa o pauza de doi ani initiatorul acestui Proiect impreuna cu partenerii Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges si -au reunit resursele umane  pentru fi in slujba comunitatii prin activitati  de Educatie Juridica. Absolut toate detaliile vor fi publice in aceasta sectiune si vor putea adera la proiect prin cerere scrisa catre initiator toate categoriile profesionale juridice si institutiile interesate . Atentie absolut toate activitatile sunt prin voluntariat si neremunerate .

Anuntam prima activitate din acest parteneriat  la Școala Gimnaziala Matei Basarab din Pitești .

 

Astazi in prezenta conducerii si a elevilor din clasele a VIII-a , domnul judecător dr. Ion Rebeca din cadrul Curții de Apel Pitești și domnul Robert Williams  din partea News247WorldPress ca inițiator au participat la o activitate de Educație Juridică .

Tema de astăzi  este traficul de persoane, sclavia sexuală , sclavia materială cât și alte situații  .

By

News247WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: