Conferinta de Presa cu tema Ghidul de bune practici privind relatia sistemului judiciar cu mass-media la Curtea de Apel Pitesti

Curtea de Apel Pitesti a prezentat in cadrul conferintei  de presa tinuta astazi de catre purtatorul de cuvant  Ghidul de bune practici privind  relatia sistemului judiciar  cu mass media .

Purtatorul de cuvant domnul judecator  Rebeca Ion a prezentat punctual prevederile acestui ghid care a fost dezbatut la nivel national cu jurnalistii romani si Consiliul Superior al Magistraturii.

Forma finala contine destule restrictii  pentru mass -media, sunt lamurite o serie de aspecte privind etapele accesului la informatie in timpul urmaririi penale, a judecatii si a altor proceduri derulate .

image

Curtea de Apel Pitest este un model de comunicare avand o relatie excelenta si extrem de profesionala cu mass media locala si corespondentii din audiovizualul national. Ghidul mentionat va fi prezentat si explicat  in urmatoarele dezbateri avand in vedere faptul  ca nu toti jurnalistii locali au participat la sesiunile organizate de catre CSM  in cadrul TAEJ . Pe aceasta cale Biroul de Presa al Curtii de Apel Pitesti confirma si continua profesionalismul si experienta acumulata in ultimii ani fiind un model de buna practica.

Ghidul poate fi citit si descarcat aici Ghid_ (1)

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: