Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti a aderat la Proiectul initiat de catre New247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti

Read Time49 Second

 

Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti  a fost gazda unei activitati de Educatie Juridica  desfasurata la clasa a IX -D cu tema ,,Traficul de Persoane”, actvitate asumata prin noul Proiect Pilot Arges initiat de catre Agentia Britanica de stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti.

Traficul de persoane a fost explicat elevilor de catre domnul judecator  Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti, fost presedinte al unei sectii civile si  purtator de cuvant al Curtii de Apel in ultimii ani. Colegiul National Zinca Golescu are o traditie in astfel de activitati astfel ca elevii de la acest colegiu au fost protagonistii unor procese simulate la Curtea de Apel Pitesti si nu numai.

Cu aceasta ocazie multumim partenerilor nostri, elevilor si colegiului pentru interesul manifestat in aceasta directie ocazie cu care adeziunea la Proiectul Pilot Arges   este acceptata in vederea derularii pe viitor si  altor activitati de Educatie Juridica.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.