Proiectul Pilot Arges privind Educatia Juridica se intareste incet si sigur prin aderarea unitatilor de invatamant

Desi cu o floare nu se face primavara sau o scoala nu se face educatie … ideea de Educatie Juridica este bine primita in randul elevilor.  Eforturile institutionale si umane ale Curtii de Apel Pitesti, ale Baroului Arges si  a le initiatorului News247WorldPress sunt realitate si certitudine astazi.

Dupa o munca titanica in primul proiect derulat intre anii 2015-2017, 2019 aduce un al doilea parteneriat si obiective mai ambitioase  In ordinea aderarilor pentru ca totul este voluntar si nu obligatoriu amintim :

-Scoala Gimnaziala nr 19 Matei Basarab

 

-Liceul Tehnologic Dacia( unde vom ajunge in zilele urmatoare)

-Colegiul National Zinca Golescu

 

Lista continua sa fie deschisa astfel ca invitam practicienii dreptului,  psihologi, executori judecatoresti, notari, consilieri juridici, experti, sa adere la Proiectul Pilot Arges II si sa ofere in mod gratuit si voluntar toate informatiile necesare unei dezvoltari normale si firesti a generatiei de maine.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress lanseaza cu aceasta ocazie  o invitatie scolilor de a fi active si interesate de Educatia Juridica , de a se alatura eforturilor supraomenesti ale Curtii de Apel si Baroului Arges cat si ale initiatorului de a contribui la o cunoastere a acestui domeniu.

Linkuri utile : https://news247worldpressuk.com/project-law-education-2015-20172019-2023-romania/

https://news247worldpressuk.com/category/project-education/

Download formular adeziune proiect Declaratia-de-Aderare-Educatie-Juridica

Materialele sunt preluate in mod gratuit si de catre JURIDICE.ro unde sunt diseminate de catre intreaga comunitate juridica din Romania , Facebook, Twitter si alte retele de socializare .

Multumim elevilor si dascalilor pentru participare si interesul acordat si va asteptam alaturi de noi pe toti cei interesati.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: