Robert Williams: Alegem sa fim distrusi de neputiinta ori sa fim curajosi in evolutia lucrurilor?

Aceste observatii, opinii sau previziuni nu isi doresc ca rezultat interpretari si indemn negativ.

Inima celor multi dintre dumneavoastra sarbatoresc sau deplang evenimente, ascensiuni, caderi ori momente de temeri si bucurii. Am continuat sa ma intalnesc in fiecare zi cu dumneavoastra cititorii mei, cu altii care nu au auzit si nu m-au citit ,nu din vina lor sau a vremii ori a vreunei sminteli ci pur simplu din cauza unui ,,NU”.

Neputiinta …cititorilor mei mi au aratat mizeria si lipsa increderii in viata lor, in sansele lor si eu daca a-s fi printre ei nu as putea fi altfel. Distrugerea si autoditrugerea au in comun patimile si energiile distructive ca ura, minciuna si sminteala.

De ce in limbaj calugaresc sau bisericesc? De ce nu in limba lumii scrise si spuse cele de mai sus? Cate lumi sunt acum ma tem ca nu as fi atat de erudit sa le vorbesc , sa le reunesc in slova si vorba valorilor si principiilor umane.

Evolutia este la capatul opus celor de mai sus. Timpul, Relativitatea si multe alte feluri in care i se spune, este guvernata de legi si rezultate care nu stau pe loc si nu asteapta nimic altceva decat punctul si de la capat! Cine i se poate opune ? Cine poate trai atat de intens , atat de sublim ca Evolutia?

Fara a filosofa pana la urma fara raspuns si in sminteala explicatiilor de mai sus ….Unde sunt visurile voastre si putiinta realitatii lor? Unde este spiritul vostru si respectul celorlalti care pretind normalitate in timp ce pe altii nedreptatesc?

Ma uit la voi printre milioanele dintre voi care imi oferiti rasplata cititului si faptul ca va informez in diferite momente ale lumii….voi ce simtiti? Neputiinta sau Evolutie?

Dragii mei sunt de partea Evolutiei si a momentelor frumoase pentru ca am langa mine oameni, oameni care imi arata in fiecare zi drumul, imi atrag atentia cand ma indepartez si obosesc provaduind frumosul si frumusetea adevarului prin fapte bune si dezinteresate financiar sau social. Momentele de de slabiciune si neputiinta imi arata cat de mult am muncit sa fiu fericit si sincer este mai usor sa urmezi nefericirea altora decat tu sa o dai altora. Esti norocos sa nu fii singurul fericit ori suspiciosul si necredinciosul mereu obosit de zvonurile si nimiccia altora?

Va  las in vointa voastra de a fi fericiti si curajosi in fata Evolutiei prin solidaritate si nu individualism ori rusinea si ascunzisul sau slabiciunea neputiintei, nu uitati nimic din ce sunt altii in timp ce puteti deveni in orice moment al vietii …curajosi si puternici increzatori in voi ori incovoiati  de neputiinta si efectele secundare ale acestei stari.

Din partea mea aveti suta la suta sa fiti fericiti asa cum si eu dragii mei sunt astazi ceea ce voi mi ati dat de facut….sa fiu un om fericit. Multumesc!

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: