Educatie Juridica Arges: Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu din Curtea de Arges adera la Proiectul Pilot Arges II initiat de catre News247WorldPress

Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu din Curtea de Arges a fost gazda pentru doua  activitati de Educatie Juridica la clasele a IX-a profesionala  si a X-a de liceu. Tema dezbatuta cu elevii acestui liceu a fost ,,traficul de persoane”, o tema actuala in conditiile si evolutia acestui tip de  fenomen.

 

Domnul judecator  Ion Rebeca a reprezentat Curtea de Apel Pitesti la aceste doua activitati, activitati ce au loc in cadrul Proiectului Pilor Arges II initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel pentru anii 2019-2023.

Multumim elevilor, profesorilor si partenerilor, JURIDICE.ro pentru desfasurarea si promovarea acestui deziderat numit Educatie Juridica. Cu aceasta ocazie le uram bun venit celor de la Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu in familia scolilor si liceelor care au aderat la proiect.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: