Proiect Educatie Juridica Arges: Curtea de Apel Pitesti prezinta activitati la Colegiul National Zinca Golescu

Curtea de Apel Pitesti  prezinta  incepand cu ora 13:00  la Colegiul National Zinca Golescu  doua activitati de Educatie Juridica cu tema ,, traficul de persoane” elevilor din clasele X D si a XI D.

 

Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti a aderat la Proiectul Educatie Juridica initiat de catre Agentia Britanica de Stiri #News247WorldPress in parteneriat cu #BaroulArges si #CurteadeApelPitesti pentru perioada 2019-2023.

In acest cadru Curtea de Apel Pitesti desfasoara saptamanal doua activitati de Educatie Juridica prin prezenta domnlui judecator Rebeca Ion,  astfel ca elevii sa aiba acces la informatii , sa poata dezbate teme impreuna cu partenerii proiectului.

Invitam mass media locala/nationala sa fie interesata despre activitatile desfasurate de catre partenerii nostri , preluarea spre publicare sau forma de interes a acestor articole privind activitatile derulate este absolut gratuita cu mentiunea sursei.

Multumim elevilor, profesorilor si partenerilor pentru eforturile depuse in desfasurarea acestui proiect si JURIDICE.ro pentru publicarea materialelor.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: