Proiect Educatie Juridica Arges: Baroul Arges si News247WorldPress la Colegiul National Dinicu Golescu

La invitatia Colegiului National Dinicu Golescu din Campulung Muscel,  a fost organizata o ora de prezentare a Proiectului Educatie Juridica Arges, initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti.

This slideshow requires JavaScript.

Elevii claselor a XI a au primit vizita domnului avocat  Babus Madalin din cadrul Baroului Arges si a initiatorului  acestui proiect Robert Williams, Editor in Chief al News247WorldPress

Au fost dezbatute aspecte privind libertatea de expresie, aspecte privind traficul de persoane, urmand ca in perioada imediat urmatoare temele sa fie stabilite impreuna cu elevii.

Partenerii avocati din cadrul Baroului Arges care isi desfasoara activitatea pe langa Judecatoria Campulung Muscel vor asigura o prezenta bisaptamanala sau ori de cate ori este nevoie.

In aceste conditii multumim elevilor, profesorilor si partenerilor pentru eforturile comune in vederea bunei desfasurari a Educatiei Juridice.

Colegiul National Dinicu Golescu a aderat la Proiectul Educatie Juridica Arges impreuna cu  Liceul Tehnologic ,,Dacia” , Colegiul National ,,Zinca Golescu”, Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab”, Liceul Teoretic ,,Ion Barbu”  ( din Pitesti) si Liceul Tehnologic ,, Constantin Dobrescu” din Curtea de Arges.

Mass media interesata de aceste activitati poate prelua cu titlu gratuit articolele relatate pe aceasta tema cu mentiunea sursei.

 

By

News247WorldPress

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: