Proiect Educatie Juridica Arges: Proces simulat privind traficul de persoane la Liceul Tehnologic Dacia

Read Time1 Minute, 4 Second

Astazi, Baroul Arges (partener) impreuna cu Agentia Britanica de Stiri #News247WorldPress in calitate de initiator al Proiectului Pilot Arges au fost invitatii elevilor de la Liceul Tehnologic Dacia.

In decurs de o ora elevii au tinut un proces simulat cu tema ,,traficul de persoane”. Prin volunariat au fost selectate partile, acuzarea, apararea cat si completul de judecata.

 

In aceste conditii expunerea elevilor a fost una foarte realista in ciuda subiectului destul de serios. Elevii au participat  ca si cum acest lucru s-ar fi intamplat ceea ce  a facut mai interactiva implemenatrea acestui tip de dezbateri privind ,,traficul de persoane”

Decanul Baroului Arges, doamna avocat Luminita Ioana impreuna cu domnul avocat Pro Decan Dragos Nicolescu Andrei au sustinut pledoariile impreuna cu avocatii partilor astfel ca judecatorii voluntari au putut ajunge la o hotarare.

Amintim faptul ca Proiectul Educatie Juridica Arges  este initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti pentru anii 2019-2023.

Multumim elevilor, profesorilor si partenerilor pentru eforturile comune de implementare a Educatiei Juridice prin proiectul amintit.

Persoanele interesate, mass media si altii care doresc sa promoveze ori sa preia articolele publicate cu ocazia acestor activitati , pot prelua gratuit cu mentiunea sursei.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.