News247WorldPress sustine Proiectul Electro Library initiat de Robert Seghedi de la Colegiul National ,,Zinca Golescu” Pitesti

Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti prin conducerea acestuia a inteles demult faptul ca viziunea elevilor poate fi realitate astfel ca dupa  sistemul automat de anuntarea pauzelor dintre ore , digitalizarea si inventarierea bibliotecii este un proiect realizabil. Consiliul Scolar al Elevilor din Colegiul National ,,Zinca Golescu” prin Robert Seghedi a dat startul si altor realizari.

Robert Seghedi este  elev in   clasa a IX a  la Colegiul  National ,,Zinca Golescu” din Pitesti  , certificat Google si un vizionar impreuna cu colegul si prietenul sau , Luca Rusu, X B – grafic-designer.

Foto:  Robert Seghedi (in centru la computer) impreuna cu echipa de proiect in jurul echipamentului oferit de catre News247WorldPress .

Echipa formata din elevii sustinatori si voluntarii proiectului au facut din biblioteca o adoua casa astfel ca  acestia vin la primele ore ale diminetii si se intorc  seara atat cat sa ajunga in siguranta acasa.

# Robert Seghedi, IX I  – iniţiator de proiect
# Mihai-Călin Firfirică, X F – preşedinte CŞE
# Vlad Matei, XII G – vicepreşedinte CŞE
# Alexandra Tache, X J – vicepreşedinte CŞE
# Răzvan Popa, XI C – secretar CŞE
# Cosmina Buşe, XII H – director Avocatul Elevului
# Ovidiu Lazăr, XII C – redactor-şef CŞE
# Luca Rusu, X B – grafic-designer CŞE

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress  a oferit  timpul sau pentru a trainui echipa de proiect in privinta desfasurarii acestei idei indraznete si de viitor transpusa partial in realitate.  Astfel ca in sprijinul bunei organizari a bibliotecii a fost oferit un echipament profesional si un scanner pentru a asigura functionarea in timp real a bazei de date. Suportul va fi oferit in continuare  prin amplasarea unor monitoare la fiecare etaj unde vor fi afisate diferite mesaje educationale ori mesaje de interes pentru elevi.

Colegiul National ,,Zinca Golescu” a aderat la Proiectul Educatie Juridica Arges intiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti.

Proiectul initiat de catre Robert Seghedi functioneaza la paramentri astfel ca toate cartile inventariate primesc un cod QR,  apoi este introdus in baza de date si   toate optiunile de imprumut vor fi actualizate prin aplicatii de ultima ora.

Cu aceasta ocazie  Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress felicita initiatorul , intreaga echipa si voluntarii care duc la bun sfarsit inventarierea cartilor. Proiectul are mare nevoie de implicarea dumneavoastra prin sponsorizarea mobilierului bibliotecii. Persoanele interesate pot contacta conducerea Colegiului National ,,Zinca Golescu:  unde vor gasi toate datele privind o posibila contributie financiara sau materiala necesara bibliotecii si elevilor.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: