Educatie Juridica in premiera transmisa LIVE de la Colegiul National Zinca Golescu initiata de catre News247WorldPress si Curtea de Apel Pitesti

Proiect Educatie Juridica Arges initiat de catre Agentia Britanica de stiri News247WorldPress a intrat pe un drum ascendent si inovator. In premiera nationala activitatile pot fi urmarite LIVE de orice persoana interesata sau organizatie ori autoritate si institutii .

Lectiile  I-II au fost tinute de catre domnul judecator Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti la clasele a IX-X a de la  Colegiul National Zinca Golescu , ocazie prin care a punctat un succes  in istoria Educatiei Juridice, fiind cea mai activa institutie scolara avand cele mai multe activitati implementate si de la care s-a pornit LIVE.

Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges sunt Partenerii Proiectului Educatie Juridica initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress pentru anii 2019-2023 si se adreseaza  scolilor din judetul Arges la care pot adera organizatii si profesionisti.

Incurajam preluarile si distribuirea , acestea fiind cu titlu gratuit prin  mentiunea sursei.

Multumim elevilor si profesorilor, partenerilor si persoanelor interesate in sustinerea Educatiei Juridice.

Aplicatie in Android pentru Educatie Juridica si sigla

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: