Robert Williams: ,, Se resimte lipsa educatiei, luptei anticoruptie, a lipsei de responsabilitate si asumare in societate.”

Read Time1 Minute, 42 Second

Aceste sentimente de nesiguranta si  vesnic in chinurile facerii unei societati schimbate in bine prin tratament cu Educatie,  anticoruptie, responsabilitate si asumare …sunt rezultatul supraomenescului efort subscris.

Desi cadrul legislativ este in continua schimbare, desi…regulile si moralitatea sunt de cand lumea si pamantul, balbele si modul de viata predomina.  As vrea sa fiu impartial insa cum pot daca descriu cateva observatii?

Cat costa astazi o nota de plata a anticoruptiei in detrimentul unei educatii profesioniste? Cat poate evolua o societate tanara fara sa fie afectata de grozaviile si greselile ori supravietuirea paguboasa a conglomeratului de generatii care formeaza astazi societatea ?

Postolatul pentru Educatia Juridica din care tanara generatie sa inteleaga frumusetea onestitatii si a responsabilitatii rezultate din aceasta educatie , este  incredibil de dificil. Planurile de viitor ale acestei generatii sunt altele decat prosperitatea generatiei in care s-a nascut, altele din pricini resimtite chiar daca au o varsta frageda.

De ce greutatea lucrurilor si a esecurilor pe banda rulanta ruineaza tanara generatie si planurile acesteia de viitor?

In numeroasele mele participari la activitati de Educatie Juridica  am vazut si simtit o nevoie de schimbare, de evolutie, de incredere in societate si  de implicare a acestei tinere generatii. In toti acesti ani de Educatie Juridica si promovare a acesteia, piedicile s-au ridicat din ce in ce mai mari si de netrecut . De ce?

Ce ar putea schimba aceasta generatie incat consortiul de generatii actuale  se opun cu atat vehementa?  Coruptia , abandonul scolar si social, criminalitataea, falimentul social, economic si politic, prosperitatea societatii si nu a unui grup sau a unei profesii.  Tanara generatie educata si responsabila sa stiti ca nu isi doreste nimic din ceea ce este acum si le este oferit.

Iata de ce apostolatul implementarii Educatiei Juridice devine atat de greu si cu obstacole din ce in ce mai grele pentru ca aceasta tanara generatie are intrebari pentru care faptele contrazic intentia noastra a inititorului si a partenerilor de a vorbi despre respect, despre libertatea de exprimare, despre lege, justitie si altele.

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.