Robert Williams: ,,Mistoul romanesc frizeaza cu absolut orice este negativ insa numai cu evolutia nu!”

Robert Williams

Mistoul romanesc…un peisaj de folclor. ,,Smecherie, limbaj, atitudine , denigrare, agresivitate, …opusul evolutiei si elitei timpului.  Un atac din interiorul Societii si al proprii existente credibile , Desi un fanatic critic al celuilalt sau al celorlalti , cu un nivel de trai subexistential…cu lumea in cap luata in cautarea banilor mai multi,  neinteresat de mediul inconjurator( onestitate , profesionalism, atitudine, stabilitate , politica, leadership,etc).

Un atac feroce la adresa oricui pentru orice doar pentru ca are ceva de spus si nu de facut… ori daca o face, este in tabara gresita si daca probabil realizeaza, atunci face la fel …ataca si denigreaza, ba mai mult saboteaza si se autosaboteaza dar. … se plange de lipsuri si altii… altii… sunt de vina pur simplu.

Sansele nu sunt multe decat atunci cand se arata si scanteia pentru  binele comun, fiindca este nevoie de cei multi pentru reusita. Culmea e ca pentru faliment inconstient si altele care nimic din prosperitatea celor adulati doar pentru ca au o societate mai responsabila , din responsabilitate si cu aceasta rezulta ceea ce oportunist mistoul romanesc il capuseaza  .

Mistoul romanesc nu genereaza decat saracie, pseudo valoare, oportunism si lipsa de perspectiva , egoism si individualizare , o capusare a altor societati astfel ca gradul de demnitate si onoare este sub orice admisibilitate .

Societeta in sine este infestata de acest microb si putred de bolnava. Absolut totul este luat la misto si dus in derizoriu. Pacat de eforturile unor oameni care au investit intreaga lor viata, demnitate, energie si timp pentru ca locul mistoului sa fie luat de evolutie, de ceea ce nu mai trebuie sa fie doar oportunism prin emigrare economica , de respect… !

Aceste material nu se doreste o ofensa, imixtiune ori atac la persoana ,reputatie si independenta personala.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: