News247WorldPress: Intrebarile adresate instantelor din Romania primesc raspuns astazi de la Tribunalul Specializat Arges

Agentia britanica de stiri News247WorldPress a adresat o serie de intrebari instantelor din Romania cu privire la desfasurarea activitatii acestora, implicatiile starii de urgenta si alerta, logistica, relatia cu profesiile juridice, sanctiunile date magistratilor digitalizarea instantelor, cat si alte subiecte arzatoare.

Intrebarile fac parte din seria de interviuri inceputa in anul 2016 si stau la baza activitatilor noastre de sustinere si promovare a increderii in sistemul judiciar. Amintim faptul ca aceste intrebari nu se doresc a fi o ofensa ori imixtiuni sau atac la imaginea si reputatia magistratilor, ci se doreste o contributie a emitenului la Educatia Juridica a justiabililor si a societatii.

Tribunalul Specializat Arges a raspuns intrebarilor News247WorldPress. Dumneavoastra cititorii , expertii si profesionistii veti avea la indemana raspunsurile oferite pentru a intelege si a respecta sistemul judiciar.

Fragment intrebari adresate instantelor 2020.

Descarca Intrebari pentru instante  2020

Descarca raspuns integral  Aici

Multumim instantelor pentru colaborare si asiguram toate partile( profesiile juridice, experti, magistrati ,justitiabili ) de faptul ca News247WorldPress este preocupata de o Educatie Juridica a Societii prin materiale si documentari obiective

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: