News247WorldPress: Intrebarile adresate instantelor din Romania primesc raspuns astazi de la Curtea de Apel Constanta

Agentia britanica de stiri News247WorldPress a adresat o serie de intrebari instantelor din Romania cu privire la desfasurarea activitatii acestora, implicatiile starii de urgenta si alerta, logistica, relatia cu profesiile juridice, sanctiunile date magistratilor digitalizarea instantelor, cat si alte subiecte arzatoare.

Intrebarile fac parte din seria de interviuri inceputa in anul 2016 si stau la baza activitatilor noastre de sustinere si promovare a increderii in sistemul judiciar. Amintim faptul ca aceste intrebari nu se doresc a fi o ofensa ori imixtiuni sau atac la imaginea si reputatia magistratilor, ci se doreste o contributie a emitenului la Educatia Juridica a justiabililor si a societatii.

Curtea de Apel Constanta a raspuns intrebarilor News247WorldPress. Dumneavoastra cititorii , expertii si profesionistii veti avea la indemana raspunsurile oferite pentru a intelege si a respecta sistemul judiciar.

Fragment intrebari adresate instantelor 2020.

Descarca intrebari Intrebari pentru instante  2020

Fragment raspuns Curtea de Apel Constanta

Descarca  RASPUNS-SOLICITARE

Reamintim faptul ca CA Constanta a raspuns in anii trecuti intrebarilor News247WorldPress cu o  atitudine  profesionista si deschisa catre informarea Opiniei Publice , altfel decat cel de acum . Cititi mai multe in raspunsul din data de 08/06/2018

Raspuns preluat si publicat de catre autor pe JURIDICE.ro  link  https://www.juridice.ro/683849/chestionar-news247worldpress-catre-instante-raspunsul-judecatoriei-targu-mures.html

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: