News247WorldPress: Intrebarile adresate instantelor din Romania primesc raspuns astazi de la Tribunalul Arges

Agentia britanica de stiri News247WorldPress a adresat o serie de intrebari instantelor din Romania cu privire la desfasurarea activitatii acestora, implicatiile starii de urgenta si alerta, logistica, relatia cu profesiile juridice, sanctiunile date magistratilor digitalizarea instantelor, cat si alte subiecte arzatoare.

Intrebarile fac parte din seria de interviuri inceputa in anul 2016 si stau la baza activitatilor noastre de sustinere si promovare a increderii in sistemul judiciar. Amintim faptul ca aceste intrebari nu se doresc a fi o ofensa ori imixtiuni sau atac la imaginea si reputatia magistratilor, ci se doreste o contributie a emitenului la Educatia Juridica a justiabililor si a societatii.

Tribunalul Arges   a raspuns intrebarilor News247WorldPress. Dumneavoastra cititorii , expertii si profesionistii veti avea la indemana raspunsurile oferite pentru a intelege si a respecta sistemul judiciar.

Fragment intrebari adresate instantelor 2020.

Descarca Intrebari pentru instante  2020

Raspuns partial al Tribunalului Arges

Desrcarca rapuns integral Tribunalul Arges

Reamintim faptul ca Tribunalul Arges  a fost un exrmplu de comunicare si deschidere privind relatia cu mass media ,vezi  11/05/2018 Raspuns

Link JURIDICE.ro https://www.juridice.ro/683849/chestionar-news247worldpress-catre-instante-raspunsul-judecatoriei-targu-mures.html

Multumim instantei pentru raspuns.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: